سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه خود را بشناسد به غیر خود آگاهتر است . [امام علی علیه السلام]
 

ساخت بنر . لوگو و لینک باکس رایگان

سه شنبه 92 مرداد 29 , ساعت 5:17 عصر

 تاریخ نویسان نخستین روش های اتصال را در شرق به چینی ها و در غرب به رومی ها باستان نسبت می دهند . چینی ها در سه هزار سال پیش از میلاد دانش اتصال برخی فلزات  وغیر فلزات را آموخته بودند و رومی ها از لحیم کاری استفاده میکردند .مصریان ، فنیقی ها ، ایرانیان و  قوم آزنتک در مرکز به اصول و موازین اتصالات و به خصوص جوشکاری پی برده اندبا این حال شروع جوشکاری به صورت یک فن آوری از سال 1800 میلادی رقم خورد و سال 1885 دو نفر انگلیسی به نامهای بناردز (benarodos) و اولزوسکی (olszewski) جوشکاری قوس الکتریکی را اختراع کردند.

در سال 1890 میلادی برای اولین بار از میله فولادی(الکترود بدون روپوش) به عنوان پر کننده استفاده شد و در سال 1900 میلادی جوشکاری اکسی اسیتیلن به وسیله مشعل انجام گرفت . در همین سال بود که جوشکاری فشاری برای اولین بار به صورت اصطکاکی انجام شده در سال1940 میلادی یک سو ئدی بنام اسکار شلبرگ (Oscar kjellberg) الکترود روکش دار را اختراع کرد که چون پایه گذار شرکت ESAB سوئد بود الکترودهای روکش دار اولیه را به این کمپانی نسبت داده اند.

امروزه نیز آن را با علامت اختصاری ok که مخفف نام مخترع آن است می شناسند.

با شروع فعالیت ها برای آغاز جنگ جها نی دوم ( 30-1920 ) وبا آغاز تلاشهایی برای ساخت ،تعمیر و تکمیل ، تانکها ، کشتی ها ، هواپیما ها،آتشبارها ،جوشکاری نیز _ اهمیت خود را بازیافت و در این راستا  کشورهایی مانند آلمان - آمریکا-فرانسه -انگلستان -شوروی و...  که خود را در شعله های فروزان جنگ در گیر می د یدند با افزایش تو لیدات نظامی خود توجه خویش را به     طراحی و ابداع روشهای ارزان سریع و مطمئن جوشکاری معطوف داشتند و در طی همین سالها بود که بسیاری از روشهای ما شینی و جدید جوشکاری طراحی و آ زمایش شد در سال 1930 روش استفاده از گازهای محافظ در اروپا و امریکا رایج ودر اواسط همین سال برای اولین بار تکنیک جوشکاری زیر پودری اختراع شد . در همان سالها استفاده از گازهای خنثی ما نند هلیو م و آرگون در امریکا و گاز  فعالco2  در اروپا مرسوم  گردید . و به این ترتیب در دهه 30 روشهای MIG/MAGدر اروپا و امریکا شیو ع پیدا کرد.

با فروکش کردن آتش جنگ ، فعالیت کارخا نجات و سرعت چرخش چرخ صنایع در شرق و غرب زیاد شد و با آغاز دوران سازندگی مطا لعه و تحقیق و علمی کردن جوشکاری در کشور های مختلف دنیا آغاز شد.

در اروپا و آلمان ،جوشکاری استا ندارد سازی شده و در صنایعی چون فولاد خودرو و ماشین آلات ارزش های خود را به نمایش گذارد.

در ا نگلستان صنایع نفت و کشتی سازی جوشکاری به شکل علمی و مدرن به کار گرفته شد ودر ا ندک زما نی رشد به سزایی نمود.

در سال 1960 میلا دی امریکا و شوروی نیز در مجموعه صنایع و به خصوص در صنایع خاص فضایی ، هواپیمایی و غیره اطلاعات  علمی و فنی جامعی در  باره جوشکاری بدست  آوردند و کاربرد جوشکاری در کلیه صنایع غیر قابل انکار شد ودر همین سالها بود که استفاده  از تشعشع الکترونی و لیزری مرسوم گردید.

امروزه بیشترین  کشورهای دنیا مطالعات  وسیعی درباره جوشکاری انجام مید هند و آن را به عنوان یکی از علوم ما در و پایه در دروس مدارس و موسسات و دانشگا ههای خود به شکل یک رشته تحصیلی مستقل در آورده اند.

در کشور ما نیز چند سالی است  که امکان تحصیل و تحقیق در رشته جوشکاری در چند دانشگاه ودر مقاطع عالی فراهم شده  که به همت اساتید  پیشکسوتان و علاقه مندان به این رشته  انجمن ها و مراکز آموزشی  و یژه ای نیز ایجاد گردید ه است.

حال با نگاهی دلسوزانه  و دقیق به امکانات و سطح دانش جوشکاری موجود در کشور ((در مقایسه با کشور های در حال توسعه صنعتی )) و با توجه به پتانسیل فراوان کار و نیاز پروزه ها ی عظیم سازندگی و بازسازی  در صنایع نفت ، پالایش و پتروشیمی نیروگاهی خودرو ، هواپیما  ، تسلیحات و غیره نیاز مبرم به افزایش فضا و امکانات  فنی و ارتقا ء سطح کیفی  و دانش جوشکاری  به گونه ای اجتناب ناپذیر مشخص  میگردد.

منبع:http://kasrawelding.blogfa.com/


ساخت بنر . لوگو و لینک باکس رایگان

سه شنبه 92 مرداد 29 , ساعت 5:16 عصر

کاربرد جوش تحت پوشش گازمحافظ آرگون ( GTAW):

صنایع آلومینیوم- صنایع استیل- صنایع هسته ای- لوازم استرلیزه پزشکی- نیروگاههای حرارتی- صنایع هوافضا( سفینه های فضایی)- صنایع پتروشیمی- صنایع نفت و گاز- صنایع غذایی-کپسولهای گاز- مخازن گاز CNG  -صنایع نظامی ( از قبیل موشک- تانک و نفربر- جنگنده بمب افکن- هلی کوپتر- انواع خمپاره اندازها و تجهیزات رادارو...) مجسمه سازی- مبل سازی -امکان استفاده از جوش ذوبی بدون سیم جوش- امکان جوشکاری ورق های نازک به ورق های ضخیم- امکان جوشکاری دو فلز از جنس مختلف -  تعمیر ونگهداری و ..

کاربرد جوش تحت پوشش گاز محافظ CO2  ( GMAW):

صنایع وسیع خودرو سازی (از قبیل شاسی- اتاق- کفی کامیون- یخچال و سردخانه- تانکر- صندلی- اگزوز- گیربکس- دیفرانسیل و ...) سوله سازی- صنایع موتورسیکلت سازی و دوچرخه سازی- مبل سازی - صنایع وسیع نظامی ( از قبیل موشک- تانک و نفربر- خمپاره- تجهیزات رادار  و ...) ورقکاری-اسکلت فلزی ساختمان- صندلی سازی و عملیات تعمیر ونگهداری و..

کاربرد جوش قوس الکتریکی دستی :( SMAW)

صنایع وسیع ساختمانی ( ازقبیل در وپنجره سازی- کرکره سازی- تیرچه سازی -فرفوژه- اسکلت فلزی- تاسیسات- لوله کشی گاز خانگی و..) صنایع گاز- صنایع پتروشیمی-  صنایع نفت – لوله های فشار قوی - کشتی سازی- راه سازی- پل سازی - مخازن تحت فشار- عملیات تعمیرو نگهداری و...

منبع:http://kasrawelding.blogfa.com/

 


ساخت بنر . لوگو و لینک باکس رایگان

سه شنبه 92 مرداد 29 , ساعت 5:9 عصر


ساخت بنر . لوگو و لینک باکس رایگان

سه شنبه 92 مرداد 29 , ساعت 5:9 عصر


ساخت بنر . لوگو و لینک باکس رایگان

سه شنبه 92 مرداد 29 , ساعت 5:9 عصر


<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ